Scroll Top

Creative Design

W3BRR is gespecialiseerd in ontwerp van online content, multi-media, drukwerk en fotografie. Of je nu je website laat ontwerpen, een fotoreportage van jouw producten of diensten wil laten maken, een logo wil laten ontwerpen of een interactieve multi-media presentatie voor je bedrijf in gedachten hebt; wij nemen het ontwerp van jouw project, de technische ondersteuning, het grafisch ontwerp en de uitvoering uit handen.

Met onze ervaring op het gebied van grafisch ontwerp en onze goede contacten met drukkers zorgen wij ervoor dat jouw project ook naar tevredenheid wordt uitgevoerd.

Wil je meer informatie over onze diensten en wil je direct contact opnemen? Mail naar info@w3brr.nl of stuur een WhatsApp of bel naar 06 – 1214 0730.

Specialistenwerk

Voor de websites die wij maken werken we met WordPress. Dit is een veel gebruikt ‘content management systeem’ waarbij de mogelijkheden uiteen lopen van een eenvoudige informatieve site tot een multimediaal portaal, of een online shop, een forum, of een combinatie daarvan. Voordat je besluit tot het verlenen van een opdracht, maken wij altijd een testomgeving, zodat je kunt zien of het aansluit bij jouw wensen. Wij hebben je dan al een offerte gestuurd met een gedetaileerde omschrijving van wat je van ons mag verwachten. Vervolgens gaan we de website opbouwen en zijn er regelmatig afstem-momenten. Pas als je tevreden bent gaan we de site omzetten naar een live omgeving, zodat die voor iedereen zichtbaar is, dus we koppelen de testomgeving dan aan je eigen domeinnaam.

Support

Voor support en ondersteuning ben je bij ons voor het eerste jaar niks kwijt. De site wordt voorzien van de laatste updates en wij zorgen ervoor dat de site blijft draaien (afhankelijk van waar je de hosting onderbrengt). Als je pagina’s wilt toevoegen of aanpassingen wilt doen, is dat geen probleem. Bij het implementeren van een e-commerce pakket op je site helpen we met het invoeren van produkten en de grafische presentatie hiervan. Voor zaken als het mogelijk maken van betalingen via PayPal, creditcard en iDeal rekenen we niks extra’s (normaal moet u voor deze plug-ins betalen). Let er wel op dat PayPal en iDeal zelf wel kosten in rekening brengen per transactie. Ook kunnen we helpen bij de marketing via sociale media. Na het eerste jaar kun je een onderhoudscontract bij ons afsluiten. De hoogte van het maandbedrag hangt af van de site en de inhoud. Ook meertalige sites kunnen we voor je verzorgen.

Aanvullende diensten

Wij leveren ook fotografische diensten. Daarbij zijn we gespecialiseerd in fotografie van muziekinstrumenten. Mocht u een mooie presentatie voor jouw site willen maken, dan kunnen we de fotografie en beeldbewerking daarvan verzorgen, inclusief de presentatie voor op je site. Ook het fotograferen van een winkelinventaris of andere producten is mogelijk. Ook verzorgen we het ontwerp van een nieuw, we regelen allerlei drukwerk voor je zoals visitekaartjes, banners, flyers en alles wat met de identiteit van jouw bedrijf te maken heeft.

FOTOGRAFIE

Wij verzorgen fotosessies van jouw producten, je bedrijf of je diensten. Twee uur fotograferen kost € 150 (ex. BTW). Hiervoor krijg je 20 foto’s in het gewenste formaat. Reiskosten worden niet in rekening gebacht op Walcheren, daarbuiten hanteer ik een tarief van €0,40 per kilometer (ex. parkeergeld).

SOCIAL MEDIA MARKETING

Social Media trekken klanten. Als je een website laat maken, heeft het absoluut zin om Facebook, Twitter, Google+ en dergelijke te linken aan je website. Zo blijven klanten en volgers op de hoogte via deze kanalen. Hierbij kunnen we een marketing campagne opzetten zodat je advertenties op Facebook verschijnen voor een specifieke doelgroep. Gerichte, real time marketing.

MULTIMEDIA

Het ontwerpen van logo’s, allerhande drukwerk (brochures, flyers, boeken, magazine’s, visitekaartjes enz) gebeurt voornamelijk met met Adobe produkten als InDesign en Photoshop. Op het gebied van multi-media kunnen wij een compleet interactieve presentatie maken  waarvanuit je eenvoudig bijvoorbeeld je video’s, foto’s, powerpoint-, excel- of Wordbestand kunt laten openen op basis van Windows of HMTL.

Wij kunnen bemiddelen in de hosting, jouw domeinnaam-registratie of het doorlinken naar andere domeinen. Ook kunnen we je van dienst zijn als je een WordPress, ‘beginnen met Photoshop’ of digitale fotografie kenningsmakingscursus wil boeken. Dat kan individueel, maar ook voor kleine groepen.

Ook voor het maken van eigen lettertypes (bijvoorbeeld met je logo of delen daarvan) kun je bij ons terecht.

Voor Augmented Reality en 3D ben je bij ons ook aan het goede adres. We hebben inmiddels al een aantal projecten opgeleverd.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Open chat
1
Need help?
Scan the code
Hello 👋
Can we help you?