Header Image

Wij zijn er voor u. Net zo goed als u er bent voor uw klanten.

 

W3BRR is een jong bedrijf, gespecialiseerd in webdesign, e-commerce, marketing en fotografie. Of u nu met W3BRR in zee gaat om uw website te laten ontwerpen, of een fotoreportage van uw producten of diensten wilt, u kunt er van op aan dat we kwaliteit leveren. Wij nemen het ontwerp van uw site, de marketingaktiviteiten, de technische ondersteuning en het grafisch ontwerp uit handen. U kunt dit natuurlijk ook zelf doen, daarbij levert u dan bijvoorbeeld de inhoud (teksten, foto’s) aan voor uw website. 
Wij houden van helderheid bij W3BRR. U vindt daarom een paar rekenvoorbeelden onder aan deze pagina. Natuurlijk kunt u diverse opties die wij bieden combineren in het ontwerp van uw site, zoals e-commerce (online shop), forum-implementatie, een evenementen-kalender, een afsprakensysteem, product-configuratie tools, foto sliders, klantenrecensies, vertalingen etc.

Wilt u informatie over onze diensten en contact opnemen? Klik dan op de button hieronder:

Contact
Wilt u nu wel eens weten hoeveel het  kost om bij W3BRR een website te laten maken? Klik dan op deze button:

Prijzen 

Wij onderscheiden ons door het volgende te bieden:

 • Een professionele en makkelijk te gebruiken website, inclusief responsive design (geschikt voor alle apparaten).
 • Meerdere feedbackmomenten, zodat het echt úw site wordt.
 • Google Analytics implementatie.
 • Een zoekmachine vriendelijke website door middel van SEO (Search Engine Optimization).
 • De website wordt geschikt gemaakt voor diverse apparaten (responsive design).
 • De site wordt grondig getest voor het online zetten.
 • U krijgt een website die qua look en feel de identiteit  van uw bedrijf uitstraalt.

 

Specialistenwerk

Voor de websites die wij maken werken we met WordPress. Dit is een veel gebruikt ‘content management systeem’ waarbij de mogelijkheden uiteen lopen van een eenvoudige informatieve site tot een multimediaal portaal, of een online shop, een forum, of een combinatie daarvan. Voordat u besluit tot het verlenen van een opdracht, maken wij altijd een test site voor u, zodat u kunt zien of het aansluit bij uw wensen. Wij hebben u dan al een offerte gestuurd met een gedetaileerde omschrijving van wat we voor u kunnen betekenen en wat u van ons mag verwachten. Vervolgens gaan we de website opbouwen en zijn er regelmatig afstem-momenten. Pas als u tevreden bent gaan we de site omzetten naar een live omgeving, zodat die voor iedereen zichtbaar is, dus op uw eigen domein.

Support

Voor support en ondersteuning bent u bij ons voor het eerste jaar niks kwijt. De site wordt voorzien van de laatste updates en wij zorgen ervoor dat de site blijft draaien (afhankelijk van waar u de hosting onderbrengt). Als u pagina’s wilt toevoegen of aanpassingen wilt doen, is dat meestal geen probleem. Bij het implementeren van een e-commerce pakket op uw site helpen we met het invoeren van produkten en de grafische presentatie hiervan. Voor zaken als het mogelijk maken van betalingen via PayPal, creditcard en iDeal rekenen we niks extra’s (normaal moet u voor deze plug-ins betalen). Let er wel op dat PayPal en iDeal zelf wel kosten in rekening brengen per transactie. Ook kunnen we helpen bij de marketing via sociale media. Na het eerste jaar kunt u een onderhoudscontract bij ons afsluiten. De hoogte van het maandbedrag hangt af van de site en de inhoud. Ook meertalige sites kunnen we voor u verzorgen.

Aanvullende diensten

Wij leveren ook fotografische diensten. Daarbij zijn we gespecialiseerd in fotografie van muziekinstrumenten. Mocht u een mooie presentatie voor uw site willen maken, dan kunnen we de fotografie en beeldbewerking daarvan verzorgen, inclusief de presentatie voor op uw site. Ook het fotograferen van een winkelinventaris of andere producten is mogelijk. Ook verzorgen we het ontwerp van een nieuw, we regelen allerlei drukwerk voor u zoals visitkaartjes, banners, flyers en alles wat met de identiteit van uw bedrijf te maken heeft.

Website

W3BRR

BRONS

Budget site
 • Kleine website
 • Eenvoudige layout en vormgeving
 • Weinig grafische elementen of media
 • 1 jaar gratis ondersteuning

Website

W3BRR

ZILVER

Prima start
 • Middelgrote website
 • Grafische elementen
 • Invoegen van foto’s en sliders
 • 1 jaar gratis ondersteuning

Website

W3BRR

GOUD

All-in pakket
 • Uitgebreide website
 • Grafische- en multimedia elementen
 • Volledige e-commerce omgeving
 • 1 jaar gratis ondersteuning

* Alle prijzen exclusief 21% BTW. Bovenstaande voorbeelden zijn slechts een indicatie van de kosten. Wij maken graag een offerte op basis van uw wensen, hiervoor kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Voor meerwerk geldt een uurtarief van € 55  (ex. BTW).

Wilt u alles nog eens overzichtelijk op één pagina zien met alle beschrijvingen? Klik dan HIER.

750-2

FOTOGRAFIE

Wij verzorgen fotosessies van uw producten, uw bedrijf of uw diensten. Een dagdeel fotograferen kost € 350 (ex. BTW), inclusief reiskosten en fotobewerking voor 50 foto’s.

Hans Spencer

750-6

SOCIAL MEDIA MARKETING

Social Media trekken klanten. Als u een website laat maken, heeft het absoluut zin om Facebook, Twitter, Google+ en dergelijke te linken aan uw website. Zo blijven klanten en volgers op de hoogte via deze kanalen. Hierbij kunnen we een marketing campagne opzetten zodat uw advertenties op Facebook verschijnen voor een specifieke doelgroep. Gerichte, real time marketing.

Sara Hughes
750-1

MULTIMEDIA

Wij hebben ervaring in het ontwerpen van logo’s visitekaartjes en banners.

Als u dat wenst kunnen wij bemiddelen in de hosting, uw domeinnaam-registratie of het doorlinken naar andere domeinen. Ook kunnen we u van dienst zijn als u een WordPress, Photoshop of Digitale Fotografie kenningsmakingscursus wil boeken bij ons. Dat kan individueel, maar ook voor kleine groepen.