Scroll Top

huisartsenpraktijk arnemedi

Voor  huisartsenpraktijk Arnemedi hebben we de site verhuist naar een nieuwe hosting, en de verouderde site in een nieuw jasje gestoken. Met een zo kort mogeljke downtijd is er geen mail verloren gegaan en bleef de site werken. Door gebruik te maken van een responsive ontwerp is de site nu prima te bekijken via mobiel en tablets.

HCTimmerservice

Voor  Henry Corbijn HCTimmerservice maakten we een volledig verzorgde website, inclusief de definitie van de huisstijl, het ontwerpen van het logo. Het logo is in nauwe samenspraak met de klant gemaakt. Het logo en de site mochten een stoere uitstraling krijgen, met technische elementen die met constructie te maken hebben. Voor de project-pagina ‘Badkamer‘ en ‘Renovatie Monument‘ komt de fotografie van W3BRR.

Regenboog – Schoolgids

Voor  basischool de Regenboog maakten we een volledig verzorgde schoolgids van 64 pagina’s, inclusief de definitie van de huisstijl, het verzorgen van de fotografie-briefing, opmaak en de eind-productie. Deze schoolgids is tevens online te bekijken.

MJM Office – Minimize Joins Maximize

Complete website migratie, nieuwe opmaak voor curriculum vitae en LinkedIn profiel opgeleverd voor https://mjm-office.be/

Serenata – Inspired Translation

Weer een logo ontwerp, wat een leuk werk is dat toch! Dit keer voor een start-up vertaal bureau. De kern van het logo bestaat uit ‘quote’-tekens die samenhang creëren in tekst.

Jongerenwerk Op Maat – Eindhoven

W3BRR kon deze maand weer een site live brengen! We verzorgden de hosting, de domeinnaam-administratie en het opzetten van de site inclusief social media, Google Adwords campagne, graphics en logo.

Jongerenwerk Op Maat website W3BRR

Philips Adviesbureau

W3BRR kon deze maand weer een site live brengen. We verzorgden de hosting, de domeinnaam-administratie en het opzetten van de site. Het bureau is een transparant multidisciplinair bedrijf op gebied van ontwikkeling, bouwmanagement en exploitatie.

 

Website-PA

Philips Adviesbureau

W3BRR kon deze maand weer een site live brengen. We verzorgden de hosting, de domeinnaam-administratie en het opzetten van de site. Het bureau is een transparant multidisciplinair bedrijf op gebied van ontwikkeling, bouwmanagement en exploitatie.

 

NEM_promo_FBWebdesign Near East Ministry

In samenwerking met Adviesbureau voor Zorg en Welzijn Transmissie, heeft W3BRR het technisch raamwerk voor een website gebouwd voor Near East Ministry, een christelijke organisatie die zich sterk maakt voor de dialoog en samenwerking tussen Joden en Arabieren. NEM is vooral bekend van de Reveilweken conferenties binnen kerkelijk Nederland. Digitale aanmelding, donaties, iDeal betalingen en online SHOP zijn hier gerealiseerd.

 

11923344_1678248385730431_2301142925551600921_o

Klik op de foto voor een betere weergave – copyright: W3BRR

Fotografie

Onlangs bracht deQuelery onder de naam Avance een nieuwe lijn koperblazers uit, te beginnen met een prachtige dubbelhoorn. Het instrument werd gefotografeerd bij daglicht in een kleine studiotent. Later werd de achtergrond, het logo en de schaduw toegevoegd.

 

arnemedi

Ontwerp

Dit ontwerp voor een huisartsenpraktijk is dan wel niet het nieuwste project, maar we wilden het hier niet onvermeld laten.

Het logo bestaat uit een drietal delen; allereerst ziet u de zee en de vis terug in het logo, die horen onlosmakelijk bij Arnemuiden. Verder vormen de donkerblauwe lijnen ook twee handen, die bescherming en verzorging uitstralen. Al met al een passend logo voor een huisartsenpraktijk in Zeeland. [tds-divider invisible thickness=20]

 

Ontwerp

W3BRR mocht voor één van onze vaste klanten een nieuw visitekaartje ontwerpen. Het kaartje is uitgevoerd in full-color met een zogenaamd ‘UV-spotlak’ gedeelte. Op dit deel wordt een glanzende laag aangebracht, waardoor de afbeelding extra gaat spreken en het kaartje een luxe uitstraling krijgt.

Door de afbeelding van een deel van een saxofoon is gelijk duidelijk waar deQuelery voor staat. De in licht-grijs uitgevoerde Q is een beeldmerk waarmee deQuelery zich direct onderscheid van de massa. Door de in beeld gebrachte gravure straalt het geheel kwaliteit en ambacht uit.[tds-divider invisible thickness=20]

 

FAT Music_screen

Online Muziekwinkel en evenementen

FAT Music is een muziekzaak uit Axel (Zeeland), Nederland. Deze site is opgezet om de muziekzaak meer bekendheid te geven. FAT Music verkoopt niet alleen bekende merken, maar maakt ook custom instrumenten. De site omvat een online shop en een evenementenpagina. Een moderne look en feel met een zogenaamde on-page voorpagina, die verschillende secties omvat.

David Liebman over W3BRR: “Ziet er niet alleen goed uit, het is gewoon goed! Een echte aanrader als je je bedrijf op professionele basis naar buiten toe wil brengen. Het contact en samenwerking met Ruud is super, hij heeft maar een half woord nodig en begrijpt waar je naar toe wil met je site en bedrijf”.[tds-divider invisible thickness=20]

 

dequelery_banner_promo

Promotie-banners

Deze roll-up promotie banners heeft W3BRR ontworpen voor de diverse beurzen die deQuelery Windinstruments bezoekt. Wij kunnen de fotografie, het ontwerp en het bestelproces voor u verzorgen. Het ontwerpen van een banner kost bij W3BRR € 300. Kiest u voor ontwerp én de levering van één banner van 205 x 100 cm, dan kost u dat € 400. Bij bestellen van meerdere banners krijgt u kwantum korting. Voor andere maten of luxe cassette uitvoeringen kunt u ook contact met ons opnemen (info@w3brr.nl), U kunt uw bericht ook onder aan deze pagina kwijt. [tds-divider invisible thickness=20]

 

2014-09-11_183701

deQuelery Windinstruments

W3BRR heeft iets met muziek. Begin 2014 hebben we de site voor deQuelery Windinstruments & Workshop online gebracht. Het deQuelery product is uniek in Nederland. De bekende saxofonist Boris van der Lek (Herman Brood, Golden Earring, Jules Deelder) speelt op een deQuelery Saxofoon. Ook verzorgden wij de fotografie van de instrumenten en de Social Media marketing voor deQuelery. De site geeft informatie over de verschillende instrumenten, en heeft onder andere een evenementenkalender. Ook een koppeling met Facebook en Google+ zijn geïntegreerd. In voorbereiding zijn een online shop en een producten-configurator, waarbij klanten hun eigen saxofoon kunnen samenstellen.

Aanvullende info

U kunt met W3BRR contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor fotografie, webdesign of grafisch ontwerp. U kunt hierbij ook denken aan een logo, briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, banners e.d.

Prijzen

De prijzen die W3BRR hanteert zijn absoluut concurrerend! Wij geven u duidelijke informatie over wat u krijgt voor uw geld. Wij geloven in intensief contact bij het ontwerpen van een website. We maken een schets van uw profiel, uw missie, uw historie en uw visie. Alleen dan komen we tot een site die er uitziet zoals u dat wilt.

Service

Wij leveren bij onze webservices een één-jarig onderhoudscontract aan zonder extra kosten voor het eerste jaar. Wilt u zelf wijzigingen kunnen aanbrengen op uw site? Geen probleem, dat is altijd bepreekbaar. Wij geven u dan toegang tot uw site zodat u zelf pagina’s kunt wijzigen. Wilt u dat wij alleen de technische ondersteuning doen? Ook dat kan! Een simpele rekensom: een technisch onderhouds-contract kost u na het eerste jaar 15% van het intiële bedrag voor het ontwerpen van uw site. Betaalde u bijvoorbeeld € 1500 voor uw site, dan betaald u na het eerste jaar € 18 per maand (ex. btw) voor volledige ondersteuning, afhankelijk van de opties waarvoor u gekozen hebt bij het opzetten van de site. W3BRR kan ook de inhoud van de site voor u bijhouden. Dit altijd in overleg, de kosten hiervan variëren namelijk met de inhoud en complexiteit; denk aan marketing aspecten, SEO, tekstschrijven, vertalingen, grafische elementen of Facebook advertenties. Kiest u niet voor een onderhouds-contract, dan kunt u ons inhuren tegen een basis tarief van €70 per uur.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
Open chat
1
Need help?
Scan the code
Hello 👋
Can we help you?