Nieuwe website: Jongeren Op Maat

Voor Jongeren Op Maat maakte W3BRR een nieuwe site! Jongeren Op Maat staat voor jongerecoaching en begeleiding in Eindhoven.
Jongerenwerk Op Maat website W3BRR

Deze zogenaamde infinity landingpage is gekozen om een eenvoudige toegang te verkrijgen tot de verschillende onderdelen van de site. Ook het logo, Google Adwords campagne en social media (Twitter) is door W3BBR opgezet.

Wij wensen Jongeren Op Maat veel succes! Het eerste jaar zullen we aktief betrokken blijven voor technische ondersteuning.

Nieuwe website voor Near East Ministry

In samenwerking met Adviesbureau voor Zorg en Welzijn Transmissie, heeft W3BRR het raamwerk voor een website gebouwd voor Near East Ministry, een christelijke organisatie die zich sterk maakt voor de dialoog en samenwerking tussen Joden en Arabieren. NEM is vooral bekend van de Reveilweken conferenties binnen kerkelijk Nederland.

Aan de hand van een functioneel ontwerp heeft W3BRR invulling gegeven aan het concept van een moderner jasje en een eenvoudiger beheer van de website. Zo is het nu bijvoorbeeld mogelijk de aanmelding voor de Reveilweken volledig online te doen. Ook is er een koppeling met PerfectView, een CRM (een beheerprogramma voor klantenrelaties). Als laatste is er een start gemaakt met een online shop, waar boeken, kaarten en preken gekocht kunnen worden. Online betalingen staat op de lijst om binnenkort te realiseren.

Product-fotografie: muziekinstrumenten

Voor onze vaste klant deQuelery Windinstruments mocht W3BRR de product-fotografie doen voor de Avance Concert lijn. In dit geval een mooie dubbelhoorn. Reflecties werden voorkomen door het instrument te fotograferen in een zogenaamde soft light tent, waardoor rondom egaal licht valt. Met behulp van Photoshop is een andere achtergrond gebruikt en is schaduw toegevoegd, zodat het instrument de aandacht krijgt die het verdient. Ook het logo is van onze hand. Mooi werk om te doen!

11923344_1678248385730431_2301142925551600921_o

Copyright: W3BRR. Deze foto heeft onzichtbare kenmerken die copyright beschermen.

Product box ontwerp

Nieuwste ontwerp van W3BRR: Een doosje voor kleine producten zoals mondstukken, rietbinders en dergelijke. Het doosje is uitgevoerd met een zogenaamde ‘kraag’ van 0.5 cm en gevuld met een speciaal schuim, zodat het product passend gemaakt kan worden.

_MG_7867

_MG_7869

_MG_7866

Trend in visitekaartjes: transparant PVC

WP_20150518_15_54_03_Pro

Ben je op zoek naar stijlvolle en unieke visitekaartjes die jouw bedrijf onderscheiden van je concurrenten? Dan zijn transparante visitekaartjes precies wat je nodig hebt. Deze visitekaartjes zijn de nieuwe trend voor 2015.

Offset transparante visitekaartjes

De transparante visitekaartjes zijn gemaakt op 1000 grams transparant PVC (als een bankpas) en worden full color offset bedrukt. Hiermee kun je iedere gewenste kleur drukken. Doordat de visitekaartjes van plastic zijn gaan deze veel langer mee dan kartonnen kaartjes en oogt het veel degelijker. Met deze visitekaartjes laat je zeker een goede indruk achter!

Visitekaartjes in zeefdruk

Let wel op, want wit is normaal gesproken een kleur die niet gedrukt kan worden op PVC. Wanneer je transparante visitekaartjes wilt voorzien van een witte opdruk, dan moeten de kaartjes bedrukt worden d.m.v. zeefdruk. Bij zeefdruk betaal je een meerprijs per kleur, de kosten zullen hiervoor dus hoger uitvallen als je 2 of 3 kleuren wilt bedrukken.

Het voordeel van zeefdruk is wel dat je een luxe uitstaling kunt creëren door bijvoorbeeld metallic kleuren te bedrukken. Goud is dan ook écht goud en geen bruinige tint. Bij gezeefdrukte visitekaartjes heb je ook de keuze tussen normale inkt en transparante inkt.

W3BRR kan uw visitekaartje ontwerpen en leveren. Mail ons via info@w3brr.nl.

Logo Huisartsenpraktijk ‘Arnemedi’

Alweer een tijdje geleden, maar als ‘start-up’ heeft W3BRR het logo destijds ontworpen voor huisartsenpraktijk Arnemedi.

Vissen en zee zijn onlosmakelijk met Arnemuiden verbonden. Dat ziet u dan ook terug in het logo. De donkerblauwe lijnen vormen samen twee handen, die bescherming en verzorging uitstralen. Een no-nonsense logo, maar met diepere betekenis!

arnemedi

7 aandachtspunten voor uw website ontwerp

Een aantal aandachtspunten:

1. Onderzoek meerdere webdesigners

Natuurlijk willen we bij W3BRR u graag van dienst zijn. Maar we begrijpen ook dat u niet over één nacht ijs gaat en een ontwerp wil wat bij u past. Onderzoek daarom met uw bedrijf met wie u het liefst in zee gaat aan de hand van een offerte of een gesprek met meerdere aanbieders.

2. Planning

Maak vooraf een planning en bespreek die met de webdesigner. Het scheelt enorm als aan beide kanten de verantwoordelijkheden, mijlpalen én de daarbij behorende tijdlijnen duidelijk zijn.

3. Inhoud

Heeft u alle inhoud van uw site al klaar? Als u een voorlopige indeling heeft gemaakt en alle teksten (plus foto’s) klaar zijn gaat de opbouw een stuk sneller. Natuurlijk kunt u deze later nog aanpassen.

4. Communicatie

Een goede communicatie is belangrijk! Wees duidelijk over wat u wil en hoe u bepaalde dingen ziet.

5. Technieken, CMS en SEO

Vraag naar de technieken die worden gebruikt om de website te maken en te onderhouden. Wilt u zelf inhoud kunnen toevoegen? Welke gebruikersrechten wilt u instellen? Hoeveel mensen zijn er eindverantwoordelijk voor de inhoud? Wie heeft de eigendomsrechten van foto’s?

6. Beveiliging

Webdesign is één, beveiliging is minstens zo belangrijk. Sommige platforms zijn gevoeliger voor hackers dan andere.

7. Afspraken

Maak afspraken over planning, mijlpalen, communicatie-momenten en tijdige afhandeling van zogenaamde ‘change-requests’ op basis van prioriteit en ‘severity level’. Dit kan bijvoorbeeld door een online ‘ticketing system’ in een klanten-omgeving.

W3BRR kan u tevens adviseren bij het opstellen van een werkopdracht of functioneel ontwerp. In dat geval treden wij op als consultant.

w3brr_logo

 

Wat is hosting?

Stel: u wilt een website opzetten. Een van de eerste zaken die u moet regelen is het registreren van een domeinnaam. Het is tenslotte wel zo prettig als uw website een makkelijk vindbaar adres heeft op internet. Vervolgens dient de site te worden vormgegeven. U wil een bepaald design laten maken. W3BRR kan dit voor u doen. In overleg maken wij een site die volledig aan uw wensen voldoet.

Op het moment dat het ontwerp klaar is heeft u een mooie website, een bijpassende domeinnaam en een reeks e-mailadressen. Eigenlijk moet er nog maar één ding gebeuren: de site dient online te worden gezet, zodat internetgebruikers hem ook echt kunnen bezoeken.

Uw site op het web
Websites worden pas toegankelijk via internet als ze ergens zijn opgeslagen. Vergelijk het bijvoorbeeld met een bestand op uw eigen PC. Wanneer u een brief schrijft in Microsoft Word moet u deze opslaan om hem later nog eens na te kunnen lezen. Met een website werkt het precies hetzelfde. Alleen wordt een site meestal niet opgeslagen op uw eigen PC, maar op de computer van een gespecialiseerd bedrijf dat webruimte aanbiedt. Zo’n bedrijf wordt een webhost of hostingprovider genoemd.

Hosting in de praktijk
Het Engelse woord ‘host’ betekent letterlijk gastheer. Een treffende term, want een hostingbedrijf biedt webaccomodatie aan bedrijven en particulieren die zich op het internet willen presenteren.

W3BRR kan uw hosting en domeinnaam-registratie verzorgen. Voor meer info klik HIER.

Info watishosting.nl

Alles wat je moet weten over domeinnaamrecht

Het is wellicht iets waar je niet dagelijks bij stil staat, echter achter de schermen is er al jarenlang een discussie tussen juristen over wat een domeinnaam nu eigenlijk precies is en wat je rechten zijn. Wat zijn je rechten als houder van een domeinnaam en wat moet je ondernemen om je domeinnaam te kunnen blijven gebruiken?

Zo worden woorden zoals bezit en eigendom juridisch gezien alleen gebruikt bij fysieke objecten. Wanneer je over virtuele domeinnamen praat spreek je vaak over het recht hebben op een domeinnaam, maar hoe werkt het domeinnaamrecht?

Wat houdt domeinnaamrecht nu precies in?

Op het moment dat je een domeinnaam registreert, zal dit direct je het recht geven dat je mag gebruiken. Dit noemen juristen relatief recht en wordt dan niet gezien als absoluut recht. Absoluut r echt is wanneer je een stuk grond hebt, terwijl je een domeinnaam vooral kunt zien als virtueel vastgoed.

De vraag is natuurlijk of je met registreren van een domeinnaam je alleen recht hebt op registratie of ook op het gebruik van een domeinnaam. Veel juristen hebben dan ook verschillende meningen erover die zowel het gebruik en registratie van het domeinnaam ondersteunen.

Indien je van plan bent om je domeinnaam alleen voor e-mail, bereikbaarheid of je website te gebruiken, dan wordt het gebruik van dit domeinnaam gezien als vermogensrecht.

Maar hoe werkt het nu in de praktijk?

Indien je te komt te overlijden of je gaat failliet kan dit in de boedel terechtkomen. Een curator zal dan uiteindelijk beslissen wie de nieuwe houder van het domein zal worden. Dit noemen ze ook wel een overdracht.

in Domeinnamen