WP_20150518_15_54_03_Pro

Ben je op zoek naar stijlvolle en unieke visitekaartjes die jouw bedrijf onderscheiden van je concurrenten? Dan zijn transparante visitekaartjes precies wat je nodig hebt. Deze visitekaartjes zijn de nieuwe trend voor 2015.

Offset transparante visitekaartjes

De transparante visitekaartjes zijn gemaakt op 1000 grams transparant PVC (als een bankpas) en worden full color offset bedrukt. Hiermee kun je iedere gewenste kleur drukken. Doordat de visitekaartjes van plastic zijn gaan deze veel langer mee dan kartonnen kaartjes en oogt het veel degelijker. Met deze visitekaartjes laat je zeker een goede indruk achter!

Visitekaartjes in zeefdruk

Let wel op, want wit is normaal gesproken een kleur die niet gedrukt kan worden op PVC. Wanneer je transparante visitekaartjes wilt voorzien van een witte opdruk, dan moeten de kaartjes bedrukt worden d.m.v. zeefdruk. Bij zeefdruk betaal je een meerprijs per kleur, de kosten zullen hiervoor dus hoger uitvallen als je 2 of 3 kleuren wilt bedrukken.

Het voordeel van zeefdruk is wel dat je een luxe uitstaling kunt creëren door bijvoorbeeld metallic kleuren te bedrukken. Goud is dan ook écht goud en geen bruinige tint. Bij gezeefdrukte visitekaartjes heb je ook de keuze tussen normale inkt en transparante inkt.

W3BRR kan uw visitekaartje ontwerpen en leveren. Mail ons via info@w3brr.nl.

2 thoughts on “Trend in visitekaartjes: transparant PVC

Geef een reactie