W3BBR (spreek uit: webber) is gevestigd in Middelburg (Zeeland), geleid door Ruud Roelofsen. Wie zei u? Wat of wie en waarom W3BBR? De naam is verzonnen door mijn zoon, en staat voor www (3x ‘w’), WEB (Where Everyone Belongs) en RR (Ruud Roelofsen). Een beetje vergezocht vindt u? Misschien, maar apart is het wel.

Vanuit zijn expertise in marketing, design en product management bij Philips Healthcare, en ervaring met multi-media, IT-projecten en 3D ontwerp, kan Ruud putten uit een ruime ervaring op allerlei gebied. De variatie in mogelijke projecten is dan ook enorm. Kijk eens in de laatste projecten om te zien wat er allemaal mogelijk is.

Neem gerust contact op voor het doornemen van uw project en om te kijken wat we kunnen betekenen voor u en/of uw bedrijf. U kunt hiervoor het beste contact opnemen via email; info@w3brr.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 06-12 14 03 70.

Mocht er additionele expertise nodig zijn, kan W3BBR mensen met een specifieke specialisatie inschakelen, zoals vertalers, programmeurs en dergelijke.